tarievenvervoer

Maatregelen als gevolg van Corona

De maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd om de verspreiding van Corona tegen te gaan, hebben ook effect op onze werkzaamheden. Wij doen onze uiterste best om onze dienst- en hulpverlening te continueren, maar dit doen wij op dit moment wel met een aantal beperkingen.

Het werk van Stichting Dierenambulance de Wijs staat finacieel enorm onder druk omdat diverse acties en evenementen niet door kunnen gaan en omdat de collecten en wervingen zijn opgeschort. Daardoor lopen de inkomsten van Stichting Dierenambulance de Wijs enorm terug terwijl de roep om hulpverlening aan dieren meer en meer toeneemt.
Stichting Dierenambulance de Wijs vraagt aan alle bezoekers van deze website om 
een kleine bijdrage te doneren zodat de dierenambulance haar werk kan blijven doen.

In 1972 is Dierenambulance de Wijs begonnen aan hulpverlening voor dieren.
Door wetswijziging is Dierenambulance de Wijs officeel op 28 februari 1978 een Stichting geworden met als naam:

Stichting Dierenambulance de Wijs

Wij zijn een geheel zelfstandige organisatie maar werken samen met dierenbeschermde organisaties en opvangcentra voor een goed dierenwelzijn. Deze zelfstandigheid maakt dat de Stichting meer vrijheid van handelen heeft waardoor we naar onze zienswijze de best mogelijke en op deze regio afgestemde hulp aan het dier kunnen bieden. Door deze zelfstandigheid verplicht het ons dat de Stichting moet zorgen dat er financiële middelen blijven binnenkomen om onze doelstelling "hulp aan dieren" te kunnen blijven waarborgen. 

Oproep aan onze donateurs om digitaal uw donatiebrief te ontvangen

 

 

Het jongedierenseizoen komt eraan!

Het jongedierenseizoen komt eraan. In de zomermaanden haalt de dierenambulance weer talloze jonge dieren op. Een leuke, maar ook extra drukke periode voor de dierenambulance. Want hoe lief en schattig deze kale of pluizige bolletjes ook zijn, ze hebben véél zorg en aandacht nodig. Het gaat hierbij jonge vogels die voortijdig door hun grotere broer of zus uit het nest geduwd zijn en nog veel zorg nodig hebben. Ook kittens die gevonden worden waarvan de moeder is doodgereden en die vaak jonger dan 2 weken zijn hebben ook speciale zorg nodig. Jonge watervogels die dreigen te verdrinken omdat de kant te hoog voor ze is. Voor al deze dieren biedt de dierenambulance hulp. Doneer zodat wij deze kwetsbare jonge dieren kunnen blijven helpen.

Direct doneren scan de code

U kunt het bedrag van uw gift zelf bepalen. Namens de dieren alvast bedankt. 
Voor donaties is geen retourrecht van toepassing

Wilt u uw donatie op een andere manier overmaken klik hier

 

Dierenambulance Alarm Centrale

IMG-20201013-WA0006

 

De Dierenambulance Alarm Centrale ( DAC ) is voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar.

's-Avonds na 22.00 tot 's-morgens 08.00 uur uitsluitend bellen voor spoedgevallen.

Op de DAC werken vrijwilligers als centralisten onder leiding van een ervaren centralist in betaalde functie. Op de DAC komen meldingen binnen van uit de gehele regio Haaglanden, valt de melding in het werkgebied van een collega dierenambulancedienst dan schakelt de centralist door naar de betreffende dierenambulance voor wie de melding bestemd is. Lees verder ...

logo_sddw

 

  • Over onsOver ons
  • Nieuwbouw WestlandNieuwbouw Westland
  • TarievenTarieven
  • Dieren in NoodDieren in Nood
  • Vrijwilligers gevraagdVrijwilligers gevraagd
  • Doneer nu!Doneer nu!

Nieuws

Meer nieuws

5
1
true
5000
1000
false
true
false

Partners