tarievenvervoer

Noodkreet!

Onze dierenambulances zijn dringend aan vervanging toe.

De dierenambulances waar onze medewerkers in rijden zijn ruim 18 iaar oud en hebben de nodig km's op de teller staan en voldoen hierbij niet meer aan de milieueisen die gesteld worden. Zie link foto's
Hierdoor komt de hulpverlening aan dieren in nood in gevaar doordat onze medewerkers met onze huidige dierenambulances niet meer in de milieuzones mogen rijden. Onze medewerkers staan dag en nacht klaar om hulpverlening te bieden aan dieren in nood en doen daarom een dringend beroep op jou.

Een nieuwe dierenambulance is voor Stichting dierenambulance de Wijs onbetaalbaar en daarom vragen wij aan jou om een vrijwillige bijdrage te storten zodat wij een degelijke 2ehandse humane ambulance kunnen kopen die aan de huidig milieueisen voldoet zodat onze hulpverleners hulp kunnen blijven bieden aan dieren in nood.

Jou bijdrage kun je overmaken op bankrekeningnummer NL22INGB0001323771 Stichting Dierenambulance de Wijs "wagenparkbeheer" ovv gift nieuwe 2ehandse dierenambulance 

Inmiddels is door het bestuur besloten om deze wagen niet meer te gebruiken omdat deze niet meer veilig de weg op kan.

collageooi

theometzwaan

In 1972 is Dierenambulance de Wijs begonnen aan hulpverlening voor dieren.
Door wetswijziging is Dierenambulance de Wijs officeel op 28 februari 1978 een Stichting geworden met als naam:

Stichting Dierenambulance de Wijs

Wij zijn een geheel zelfstandige organisatie maar werken samen met dierenbeschermde organisaties en opvangcentra voor een goed dierenwelzijn. Deze zelfstandigheid maakt dat de Stichting meer vrijheid van handelen heeft waardoor we naar onze zienswijze de best mogelijke en op deze regio afgestemde hulp aan het dier kunnen bieden. Door deze zelfstandigheid verplicht het ons dat de Stichting moet zorgen dat er financiële middelen blijven binnenkomen om onze doelstelling "hulp aan dieren" te kunnen blijven waarborgen. 

Oproep aan onze donateurs om digitaal uw donatiebrief te ontvangen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

 

 

Vogels

Onze medewerkers hebben het druk met hulpverlenen aan de jonge vogels die schijnbaar spontaan hebben besloten om met zijn allen tegelijk uit het nest te vallen en waarbij sommige ongelukkige terecht zijn gekomen of waarvan de melder denkt dat het jonge vogeltje is achtergelaten door zijn ouders.

Indien u een jonge vogel heeft gevonden klik hier en lees wat u zelf kunt doen. 

Om de hulpverlening aan in nood verkerende dieren te kunnen blijven waarborgen is Stichting Dierenambulance de Wijs afhankelijk van donaties en giften zij ontvangt namelijk geen subsidies of ander overheidsgelden voor het werk wat zij verricht namelijk het helpen van dieren in nood al bijna 50 jaar lang. Uw donatie of gift wordt besteed aan hulpverlening voor een dier in nood.

Steun ons met jouw gift 
of wordt supporter van de dierenambulance scan de QR-CODE voor het aanmeldingsformulier

supportactie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierenambulance Alarmcentrale

IMG-20201013-WA0006

 

De Dierenambulance Alarm Centrale ( DAC ) is voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar.

's-Avonds na 22.00 tot 's-morgens 08.00 uur uitsluitend bellen voor spoedgevallen.

Op de DAC werken vrijwilligers als centralisten onder leiding van een ervaren centralist in betaalde functie. Op de DAC komen meldingen binnen van uit de gehele regio Haaglanden, valt de melding in het werkgebied van een collega dierenambulancedienst dan schakelt de centralist door naar de betreffende dierenambulance voor wie de melding bestemd is. Lees verder ...

logo_sddw

 

  • Over onsEen begrip in de regio Haaglanden 1972 - 2022
  • Nieuwbouw WestlandNieuwbouw Westland
  • TarievenTarieven
  • Dieren in NoodDieren in Nood
  • Vrijwilligers gevraagdVrijwilligers gevraagd
  • Doneer nu!Doneer nu!

Nieuws

Meer nieuws

5
1
true
5000
1000
false
true
false

Partners